'Filet du boucher' de Wagyu, région de Tolède, maturé 20-30 jours en moyenne
'Colita de Cuadril' de Wagyu, région de Tolède, maturée 20-30 jours en moyenne
Picanha de Wagyu, région de Tolède, maturée 20-30 jours en moyenne
Côte à l'os de Wagyu, région de Tolède, maturée 20-30 jours en moyenne
Boneless Wagyu coast, Toledo region, matured 20-30 days on average
Wagyu entrecôte, Toledo region, matured 20-30 days on average
Cote de Boeuf, Galician Blonde, matured 20-30 days on average
Special Wagyu burger steak, Toledo region, pack of 4
Tomahawk from Wagyu, Toledo region, matured 20-30 days on average
‘Chorizo criollo’ (small fresh sausage) from Wagyu, Toledo region
Tomahawk from Buey, Galicia, matured 20-30 days on average
Basse Cote de Buey, Galicia, matured 20-30 days on average
Wagyu fillet, Toledo region, matured 20-30 days on average
Wagyu 'Entrana', Toledo region, matured 20-30 days on average
Boneless Beef Chop, Galician Blonde, matured 20-30 days on average
Special burger steak, Galician Blonde, pack of 4
Entrecôte, Galician Blonde, matured 20-30 days on average
Cured beef tataki, Bonde de Galicia
Solomillo, Galician Blonde, matured 20-30 days on average
Costilla, sliced belly, Galician blonde